Info Corona

Info Corona
Stefan

Het waren, en zijn nog altijd, woelige tijden.
Het corona-virus heeft onze programmatie compleet over hoop gegooid.  Maar we staan te popelen om jullie opnieuw en veilig te verwelkomen.   Dit keer in het Cultureel Centrum Den Hoogen Pad te Maldegem (Adegem-dorp 16B).
Deze uitzonderlijke tijden vragen om een aantal aanpassingen.

Enkele richtlijnen:
– Start ticketverkoop najaar 2020:

Zaterdag 5 september om 09u00 via www.vzwsterrenparade.be
U kan het reservatieformulier gebruiken op onze website of stuur gerust een email naar info@vzwsterrenparade.be

Om beter te kunnen inspelen op de laatste veiligheidsmaatregelen zal enkel het programma van het najaar 2020 in verkoop gaan op zaterdag 5 september.  De start van de verkoop voor de voorstellingen van voorjaar 2021 kondigen wij later aan.

 

– Brochure:

Door deze bijzondere omstandigheden is er geen brochure verkrijgbaar van seizoen 2020-2021.
In bijlage kan u onze najaarsprogrammatie ontdekken.  Eerstdaags zal dit programma ook na te lezen zijn op onze website.

 

– Voucher / tegoedbon:

Voor de concerten van Bart Herman en Barbara Dex die gepland waren tijdens de maand maart 2020 zijn er vouchers / tegoedbonnen uitgereikt.  U heeft deze bon ontvangen per email.  Deze tegoedbon is ter waarde van deze toegangskaarten.  U kan deze bon gebruiken voor gelijk welke voorstelling uit ons aanbod.    De voucher blijft onbeperkt geldig en wordt in vermindering gebracht bij uw volgende bestelling.

 

– abonnementen:

Voor het najaar 2020 is er enkel een losse ticketverkoop en bieden we geen abonnementen aan.

 

– Nieuwe datum voor Erik & Sanne en George Baker:

Gezien de huidige maatregelen mogen er geen uitverkochte voorstellingen plaatsvinden enkel voor een beperkt publiek mits de nodige afstand.  Vandaar Erik & Sanne en George Baker in overleg met onze organisatie hebben beslist om hun concert te verplaatsen naar een later tijdstip.
Hierbij de nieuwe datum:

 

ERIK & SANNE
Dit concert was gepland op zondag 3 mei 2020 werd door de lockdown verplaatst naar zondag 27 september 2020 en wordt nu uitgesteld naar ZONDAG 24 OKTOBER 2021 om 15u00

GEORGE BAKER
Dit concert was gepland op 5 juni 2020 werd uitgesteld naar dinsdag 10 november 2020 en wordt nu verplaatst naar WOENSDAG 10 NOVEMBER 2021 om 20u30
De tickethouders worden hiervan per email op de hoogte gebracht.
De ontvangen tickets blijven geldig op deze nieuwe datum!

 

– Info corona

Wanneer je naar een voorstelling komt, zal je vaststellen dat we een aantal praktische en organisatorische aanpassingen hebben uitgevoerd die conform zijn met de maatregelen voor de podiumkunstensector.  Enkele dagen voor de voorstelling ontvang je een email met de laatste info en richtlijnen omtrent de veiligheidsmaatregelen.