Laden Evenementen

HULLEP

« Alle Evenementen

29 januari 2023 @ 15:00 - 17:30

€ 26,00

HULLEP met MAAIKE CAFMEYER & PETER DE GRAEF

‘Hullep’ is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.

Bent u oppervlakkig in het contact met anderen? Vertelt u vaak sterke verhalen? Probeert u zich beter voor te doen dan u bent? Komt u charmant over? Hebt u een sterk gevoel van eigenwaarde?
Schept u wel ’s op? Hebt u een positief oordeel over uw talenten en vaardigheden? Klopt het dat u geen enkele moeite hebt met betrapt worden op leugens? Vindt u voor alles een uitleg of excuus? Belooft u alles op uw erewoord? Bedriegt u anderen en schenkt u daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maakt u geen probleem van overspel of betaalt u geleend geld niet terug? Voelt u wel ’s spijt? Vindt u dat mensen het mis hebben als ze u van iets beschuldigen? Vindt u mensen die geloof en vertrouwen in u hebben gesteld achterlijk, dom en naïef als ze door u in de problemen zijn gekomen? Hebt u een sterke behoefte aan prikkeling? Heeft u een afkeer van verveling? Houdt u van risico’s? Wanneer op 80 % of meer van deze vragen uw antwoord ‘ja’ is, hoort u niet tot deze categorie. Wanneer op 80 % of meer van deze vragen uw antwoord ‘nee’ is, loopt u 50% kans wel binnen dit profiel te passen.

Prijs:
Tickets: 26,00 euro
Uit Pas kansentarief Meetjesland: 6,50 euro
Uit Pas kansentarief Maldegem: 5,20 euro

Bent u in het bezit van een Uit Pas kansentarief Meetjesland of Maldegem dan kan u NIET online reserveren.  Wilt u graag de voorstelling bijwonen? Kom dan naar de kassa op de dag van het evenement samen met je UIT PAS NUMMER.  Wij voorzien vrije plaatsen zowel op de tribune als op het gelijkvloers.

 

  • Houd het ticket altijd bij u, afgedrukt of op de smartphone.
  • Het ticket wordt gescand aan de ingang.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald, behalve bij annuleren van het event.

Gegevens

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€ 26,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

VZW Sterrenparade

Locatie

CC Den Hoogen Pad
Adegem-dorp 16
Adegem, 9991 België
+ Google Maps