Laden Evenementen

DANA WINNER

« Alle Evenementen

10 april 2023 @ 15:00 - 17:30

€35,00

Het gaat hard voor Dana Winner: ze schitterde in het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’, haar album PUUR was meteen goed voor een gouden plaat en kwam uit het niets binnen op de eerste plaats in de album-top 200. Als kers op de taart werd ze uitgeroepen tot beste zangeres op de Zomerhit ’16 van Radio 2!
Dana Winner is niet alleen in het bezit van één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied, de Vlaamse zangeres is ook een ontwapenende theatervrouw. Met de teller die intussen op meer dan 2 miljoen verkochte CD’s in binnen- en buitenland staat, is ze één van de populairste zangeressen die Vlaanderen ooit gekend heeft. Ze scoorde enorme hits met Woordenloos, De oude man en de Zee, Westenwind, Wervelwind, Een zee vol dromen, Weer verder gaan.
Laat u meevoeren door de prachtige stem van Dana Winner.

Prijs:
35,00 euro
Uit Pas kansentarief Meetjesland: 8,75 euro
Uit Pas kansentarief Maldegem: 7,00 euro

Bent u in het bezit van een Uit Pas kansentarief Meetjesland of Maldegem dan kan u NIET online reserveren.  Wilt u graag de voorstelling bijwonen? Kom dan naar de kassa op de dag van het evenement samen met je UIT PAS NUMMER.  Wij voorzien vrije plaatsen zowel op de tribune als op het gelijkvloers.  • Houd het ticket altijd bij u, afgedrukt of op de smartphone.
  • Het ticket wordt gescand aan de ingang.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald, behalve bij annuleren van het event.

Gegevens

Datum:
10 april 2023
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€35,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

VZW Sterrenparade

Locatie

CC Den Hoogen Pad
Adegem-dorp 16
Adegem, 9991 België
+ Google Maps