Laden Evenementen

ALS DE ROOK OM JE HOOFD IS VERDWENEN

« Alle Evenementen

augustus 28 @ 15:00 - 17:30

€ 29,00

Vrouwen zingen Boudewijn de Groot

Boudewijn de Groot is zonder meer één van de grootste artiesten van de Lage Landen. Na meer dan 50 jaar op de planken, is hij als één van de weinigen even populair voor als na de eeuwwisseling. Zijn repertoire is even uitgebreid als gevarieerd. Protestsongs, poëzie, verhalen, liefdesliedjes, beschouwingen, chansons … Weinigen weten het idee dat een lied een combinatie van muziek en tekst is, zo mooi tot een geheel te vormen als Boudewijn de Groot.

Elk op hun eigen manier en met de goedkeuring van de Meester zelf, vertolken drie zangeressen zijn werk vanaf 1965 tot nu. Drie unieke stemmen, drie unieke interpretaties. De vrouwen vertoeven bovendien in uitstekend gezelschap, want niemand minder dan Marcel (zoon van) de Groot begeleidt op gitaar en wie weet, misschien zingt hij ook wel mee. En uiteraard is er ook de voltallige band om het plaatje compleet te maken.

Verwacht echter meer dan alleen de grote hits. De verrassende keuze en eigenzinnige invulling maken dit programma bijzonder en verheffen het boven louter een overzicht. Met de prachtige teksten van Boudewijn zelf, maar ook met die van Lennaert Nijgh, Herman Pieter de Boer en Freek de Jonge. Akoestische nummers, stevige nederpop en heerlijk rockende nummers wisselen elkaar af. De zangeressen zingen samen en apart en laten u zo optimaal genieten van het prachtige oeuvre van Boudewijn de Groot. Live met 5 muzikanten.

MET
Els Dottermans – zang
Andrea Croonenberghs – zang
Barbara Dex – zang

Marcel de Groot – gitaar
Wouter Berlaen – bas
Pedro Gordts- toetsen
Bert Huysentruyt – drummer
Marc de Boeck – accordeon, keyboards.

Tickets: 29,00 euro
Uit Pas Meetjesland: 7,25 euro
Uit Pas Maldegem: 5,80 euro

  • Houd het ticket altijd bij u, afgedrukt of op de smartphone.
  • Het ticket wordt gescand aan de ingang.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald, behalve bij annuleren van het event.

Gegevens

Datum:
augustus 28
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€ 29,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

VZW Sterrenparade

Locatie

CC Den Hoogen Pad
Adegem-dorp 16
Adegem, 9991 België
+ Google Maps